Konferenca Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju

Družba CREA pro je partner konference z naslovom "Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju", ki jo organizira Uradni list Republike Slovenije 17. aprila 2018 v kongresnem centru Brdo pri Kranju. Konferenca je namenjena izzivom, ki jih prinašajo tehnološke novosti in uvedba digitalizacije na področju odprtega bančništva, v povezavi z priložnostmi in tveganji, ki jih prinašajo nove tehnologije, predpisi in ponudniki. Vsebine predavanj bodo naslavljala 3 ključna področja:

BBA 2018

Četrta Balkan Business Analysis Conference 2018 se bo odvijala 14. in 15. maja 2018 v Novi Gorici v Sloveniji. Osrednja tema konference je "Business Analyst as Voice of the Customer - Models and Techniques for Customer’s Desired Outcome". Med pokrovitelji te mednardne konference je tudi družba CREA pro. Sestavni del konference bodo praktične delavnice - Andrej Guštin vodil delavnico z naslovom "Digitalize your Customer's Journey with Cross-Channel Data Integration".
BBA 2017

Letošnja konferenca Balkan Business Analysis Conference 2017 je potekala 6. in 7. oktobra v Sofiji, Bolgarija. Med več kot 300 udeleženci in predavatelji so bili tudi predstavniki Sloveskega društva IIBA. Andrej Guštin je imel predavanje z naslovom "Mirror, Mirror on the Wall, who’s the wisest of them all? – BA perspective on predictive analytics and artificial intelligence", Aleš Štempihar pa predavanje z naslovom "The future is now – BAs in Digital Business". Predavanji sta bili najbolje ocenjeni med vsemi.

Novice