Poslovna vrednost podatkov

Udeležite se prilagojenega programa izobraževanj za managerje na upravljalskem nivoju in za vse, ki se s podatki in podatkovnimi rešitvami srečujete na operativnem nivoju

Termini:
Upravljalski nivo: Poslovna vrednost podatkovnih rešitev
1. dan: 15.6.2021
2. dan: 22.6.2021

Operativni nivo: Napredna poslovna uporaba podatkov
1. dan: 24.6.2021
2. dan: 29.6.2021- delavnica
3. dan: 6.7.2021 - delavnica

Digitalna transformacija

Svet, v katerem živimo, se spreminja izjemno hitro, predvsem zaradi nenehnih sprememb in napredka v tehnologiji. IKT danes predstavljajo hrbtenico in temeljno gonilo digitalne preobrazbe. Vendar digitalna preobrazba ni zgolj uporaba IKT, temveč je multidisciplinaren postopek. Pomeni gllobjo spremembo podobe, kulture in operativnega poslovanja organizacije z namenom prilagajanja / soustvarjanja pogojev poslovanja digitalne ekonomije s pomočjo uporabe konvergentnih zmožnosti digitalnih tehnologij, predvsem z namenom ustvarjanja prebojnih digitalnih inovacij v poslovnih modelih organizacije za ustvarjanje nove (digitalne) vrednosti za kupce in druge deležnike tesno povezanega poslovnega ekosistema organizacije.

Spletni seminar

Termin: četrtek, 11. februar 2021, od 13:00 do 14:30

V zadnjih letih je izraz umetna inteligenca pogosto v središču pozornosti tudi zunaj tehnološko usmerjenih organizacij. Čeprav večina podjetij trdi, da vsakodnevno uporablja tehnologije umetne inteligence, je v resnici njihova uporaba v poslovnem procesu večinoma še v povojih. Vzrok je med poslovnimi težavami / potrebami in vprašanji ter rešitvami, povezanimi z umetno inteligenco.

Umetna inteligenca v zdravstvu in medicini

Termin: 17.12.2020, od 14:00 do 16:00

Tema: Umetna inteligenca v zdravstvu in medicini

Z napredkom umetne inteligence (UI) bi lahko preprečili marsikatero napačno diagnozo in zdravljenje simptomov namesto vzrokov bolezni. Ogromne količine podatkov, vključno z rezultati laboratorijskih testov, EKG in rentgenskimi slikami, ki se zbirajo in shranjujejo v elektronskih zdravstvenih evidencah, omogočajo uporabo UI in visoko zmogljive medicine, temelječe na podatkih.

Certifikat ISO 27001

CREApro je pridobila certifikat ISO 27001 (polni naziv ISO/IEC 27001:2013).

S pridobitvijo tega vodilnega certifikata na področju informacijske varnosti izkazujemo našo zavezo k stalnemu razvoju ter spremljanju ukrepov in postopkov za ohranitev zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti informacij naših strank in lastnih informacij.

Novice