EK Water Blocks

Slovenian company EK Water Blocks is a leading manufacturer of water cooling, extreme cooling, and air-cooling products for computer processors and memory devices—serving customers in more than 130 countries. However, its continued growth quickly made answering to its customer queries a challenge, and EK saw the need to optimize and automate its customer support process. With the help of Microsoft partner CREApro, EK adopted an AI solution using Azure Machine Learning. This has resulted in faster customer service and an increase of customer satisfaction by 10 points.

IIBA®- CCA Certifikat

V okviru IIBA se je od sedaj  možno pridružiti novemu programu usposabljanja in certificiranja s področja analize kibernetske varnosti, ki ga je IIBA pripravila skupaj z IEEE Computer Society, največjo svetovno tehnično organizacijo za napredne tehnologije. Usposabljanje in certificiranje IIBA in IEEE  zagotavlja verodostojnost skupnega certificiranja in priložnost za učenje ključnih konceptov in orodij kibernetske varnosti, ki jih strokovnjaki za poslovno analizo potrebujejo za prikaz temeljnih kompetenc.

Kako poiskati koristi UI v svojem podjetju

Termin: 8.7.2020, od 14.00 do 15.00

Zakaj so nekatera podjetja uspešna pri uvajanja UI, druga pa ne?

Obseg razpoložljivih podatkov se je v zadnjih letih eksponencialno povečal, raziskovalci so razvili bolj izpopolnjene algoritme strojnega in globokega učenja, računska moč in kapaciteta shranjevanja podatkov pa sta se nenehno povečevala. Konvergenca teh trendov spodbuja hiter tehnološki napredek in skokovite spremembe v ekonomiji in družbi. Vse te tehnologije in algoritmi so dostopne vsem organizacijam. Tehnologije UI danes ne zahtevajo visokih investicij, dostopne so celo kot storitev za najem. Toda zakaj so nekatera podjetja uspešna pri uvajanja UI, druga pa ne?

Umetna inteligenca - pospešek za gospodarstvo

Analitske hiše napovedujejo, da bo imela umetna inteligenca že v bližnji prihodnosti odločilen vpliv na konkurenčnost in produktivnost podjetij, že danes pa uspešna podjetja izkoriščajo njene prednosti.

Slovensko združenje za umetno inteligenco AI4SI vabi 26.5.2020 ob 14:00 uri na prvega iz serije spletnih seminarjev s področja uporabne umetne inteligence na katerem bo podpredsednica Združenja Manager Barbara Domicelj spregovorila o tem, zakaj se moramo postopnega uvajanja umetne inteligence lotiti čimprej in kakšne so prednosti za podjetja.

EKWB - podjetje, ki ga poganja UI

Veseli nas, ko so naši partnerji in stranke pristanejo v družbi vodilnih podjetij v svetovnem merilu na področju sprejemanja AI v vseh segmentih svojih dejavnosti. Naš partner in stranka, podjetje EKWB želi postati podjetje, ki ga bo poganjala umetna inteligenca.

Novice