IIBA Info dogodek

Vabimo vas da se udeležite IIBA info dogodka, kjer boste izvedeli vse o IIBA združenju, certificiranju, kompetencah poslovnega analitika in IIBA šoli poslovno analitičnih pristopov.

Več o vrednosti, ki jo IIBA poslovna analitika prinaša posameznikom, pa lahko preberete v članku: Vrednost IIBA poslovne analitike.

Prav tako boste izvedeli vse informacije in možnosti za pridobitev IIBA mednarodnih certifikatov CCBA® in CBAP® .

   20.11.2019 med 15:30 in 17:00

   1. nadstropje restavracije Sputnik, Ljubljana, Tržaška 128.

Udeležba na dogodku je brezplačna!

Balkan BA Conference 2019

11. in 12. oktobra 2019 je v Bepgradu v srbiji potekala že 5 BBA konferenca. Gostitelj konference je IIBA Serbia. Udeležilo se jo je več kot 200 udeležencev z vsega sveta, ki so s številnimi predavanji in izkušnjami delili znanje, izkušnje, izzive, vizijo in delavnice v okviru skupne teme z naslovom "Real Life Business Analysis".

Microsoft Data Analytics Partner

Veseli smo, da lahko objavimo naše srebrno partnerstvo z Microsoftom za analizo podatkov. Microsoftovo srebrno partnerstvo je raven akreditacije oziroma kompetenca, podeljena samo Microsoftovim partnerjem z dokazano uspešnost pri uvajanju uspešnih, visokokakovostnih projektov na različnih poslovnih področjih in panogah.

Kako pripraviti dober RFP

Glavni cilj delavnice je, da vidimo, kako premostiti razkorak med poslovnim pogledom potreb na eni strani in med informacijsko-tehničnim pogledom na funkcionalnost na drugi strani in to na način sodelovanja, dopolnjevanja in medsebojnega razumevanja.
Delavnica temelji na usmeritvah in izhodiščih, ki so pomembna za dobro pripravo povabila k oddaji ponudbe (RFP). Dober RFP namreč demistificira “črne skrinjice” digitalne/IT rešitve in storitve tako, da jih razčleni na posamezne sklope, ki jih je mogoče obvladati in ovrednotiti.

Novice