Digitalna transformacija

Svet, v katerem živimo, se spreminja izjemno hitro, predvsem zaradi nenehnih sprememb in napredka v tehnologiji. IKT danes predstavljajo hrbtenico in temeljno gonilo digitalne preobrazbe. Vendar digitalna preobrazba ni zgolj uporaba IKT, temveč je multidisciplinaren postopek. Pomeni gllobjo spremembo podobe, kulture in operativnega poslovanja organizacije z namenom prilagajanja / soustvarjanja pogojev poslovanja digitalne ekonomije s pomočjo uporabe konvergentnih zmožnosti digitalnih tehnologij, predvsem z namenom ustvarjanja prebojnih digitalnih inovacij v poslovnih modelih organizacije za ustvarjanje nove (digitalne) vrednosti za kupce in druge deležnike tesno povezanega poslovnega ekosistema organizacije.

Spletni seminar

Termin: četrtek, 11. februar 2021, od 13:00 do 14:30

V zadnjih letih je izraz umetna inteligenca pogosto v središču pozornosti tudi zunaj tehnološko usmerjenih organizacij. Čeprav večina podjetij trdi, da vsakodnevno uporablja tehnologije umetne inteligence, je v resnici njihova uporaba v poslovnem procesu večinoma še v povojih. Vzrok je med poslovnimi težavami / potrebami in vprašanji ter rešitvami, povezanimi z umetno inteligenco.

Umetna inteligenca v zdravstvu in medicini

Termin: 17.12.2020, od 14:00 do 16:00

Tema: Umetna inteligenca v zdravstvu in medicini

Z napredkom umetne inteligence (UI) bi lahko preprečili marsikatero napačno diagnozo in zdravljenje simptomov namesto vzrokov bolezni. Ogromne količine podatkov, vključno z rezultati laboratorijskih testov, EKG in rentgenskimi slikami, ki se zbirajo in shranjujejo v elektronskih zdravstvenih evidencah, omogočajo uporabo UI in visoko zmogljive medicine, temelječe na podatkih.

Certifikat ISO 27001

CREApro je pridobila certifikat ISO 27001 (polni naziv ISO/IEC 27001:2013).

S pridobitvijo tega vodilnega certifikata na področju informacijske varnosti izkazujemo našo zavezo k stalnemu razvoju ter spremljanju ukrepov in postopkov za ohranitev zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti informacij naših strank in lastnih informacij.

EK Water Blocks

Slovensko podjetje EK Water Blocks je vodilni proizvajalec rešitev vodnega hlajenja računalniških procesorjev in pomnilniških naprav, ki jih uporabljajo v več kot 30 državah. Zaradi hitre rasti se je podjetje kmalu soočilo z izzivom, kako čim bolj učinkovito naslavljati poizvedbe in zahtevke strank. V EKWB-ju so rešitev videli v optimizaciji in avtomatizaciji procesa podpore strankam. V sodelovanju z Microsoftovim partnerjem, podjetjem CREApro, so z uporabo strojnega učenja in Azure AI prišli do rešitve, ki omogoča hitrejše storitve in povečuje zadovoljstvo strank.

Novice