CREA pro smo bili govorci na AI2FFUTURE

Konferenca v Zagrebu z nazivom AI2FUTURE je postala instantni uspeh v prestolnici naše sosede in letos jo je v dveh dneh obiskalo preko dvesto udeležencev. Predavatelji iz različnih držav so predstavili zadnja dognanja s področja umetne inteligence in strojnega učenja, s ponosom pa lahko objavimo, da smo bili med povabljenci tudi mi.

Delavnica: Dvoboj poslovno analitičnih tehnik

Sklop 4 interaktivnih delavnic v medsebojnem dvoboju dveh tehnik, ki lahko pomagata opredeliti dodaten pogled na opis problema in določitev možnih rešitev. Namen dvoboja je, da se prikaže navzkrižno moč tehnike, kjer ena bolj odkriva in osvetljuje problem ali rešitev, medtem ko druga načrtno preverja in ocenjuje, če je predpostavka prve pravilna. Delo bo razdeljeno v paralelne skupine z individualnim delom na začetku vsakega dvoboja, kateremu sledi skupno soočenje in razglasitev »zmagovalca«.

Poletni BA maraton 2018

Poletni BA maraton je zgoščena različica IIBA šole poslovno  analitičnih pristopov in je več kot navadna šola, je doživetje hkrati, saj se odvija na planoti Rakitna in ponuja ob zgoščenem izobraževanju tudi mreženje in izmenjavo izkušenj z drugimi udeleženci. V objemu narave boste lahko nadgradili svoje kompetence, predvsem tudi dodatne veščine za praktično uporabo pri svojih delovnih nalogah. Poleg tega boste osvojili tudi mednarodno priznane analitične pristope, ki jih uporabljajo podjetja kot so Walmart, IKEA, Visa,T-Mobile, Deutsche Bank, Rolls-Royce, Boeing, General Motors, British Gas.

  Poletni maraton se prične 23. avgusta 2018.

Konferenca Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju

Družba CREA pro je partner konference z naslovom "Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju", ki jo organizira Uradni list Republike Slovenije 17. aprila 2018 v kongresnem centru Brdo pri Kranju. Konferenca je namenjena izzivom, ki jih prinašajo tehnološke novosti in uvedba digitalizacije na področju odprtega bančništva, v povezavi z priložnostmi in tveganji, ki jih prinašajo nove tehnologije, predpisi in ponudniki. Vsebine predavanj bodo naslavljala 3 ključna področja:

Novice