ISO 9001

CREApro  je pridobila certifikat ISO 9001:2015 za področje vodenja kakovosti.

S pridobitvijo tega vodilnega certifikata na področju vodenja kakovosti izkazujemo zavezo podjetja k stalnemu razvoju ter spremljanju ukrepov in postopkov za zagotavljanje zadovoljstva poslovnih partnerjev.

4. European AI Forum

Termin: četrtek, 16. december 2021, ob 10:00

Forum je umeščen v program predsedovanja svetu EU in bo potekal v Ljubljani, v Digitalnem središču Slovenije. Na dogodku se bodo predstavili predstavniki politike in podjetja, ki se ukvarjajo z umetno inteligenco, in razpravljajo o najbolj perečih vprašanjih, s katerimi se srečujejo pri vpeljavi rešitev s področja umetne inteligence.

Equalum poenostavlja obvladovanje podatkov za umetno inteligenco ter digitalne rešitve

Slovensko gospodarstvo in javni sektor bosta s poenostavitvijo in avtomatizacijo obvladovanja podatkovnih tokov v realnem času kot tudi statičnih podatkov pospešila digitalno transformacijo, uporabo obsežnih podatkov in umetne inteligence ter povečala zanesljivost delovanja zahtevnejših informacijskih sistemov in storitev v oblaku, ki uporabljajo različne vire podatkov, ne glede na vrsto, lokacijo, čas in način delovanja.

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je ponovno odprl javne pozive za vavčerje za digitalizacijo malih in srednje velikih podjetij. Preproste spodbude manjših vrednosti za spodbujanje digitalizacije bodo podjetjem omogočile do 9.999 EUR nepovratnih sredstev za različne poslovne storitve.

Vavčer za kibernetsko varnost

Izkoristite priložnost za subvencionirano vdorno preizkušanje ali varnostni pregled informacijskega sistema in pridobite do 9.999 EUR nepovratnih sredstev.

Ponovno so na voljo vavčerji za kibernetsko varnost, ki so jih mala in srednje velika podjetja lahko koristila že v začetku letošnjega leta.

Kaj so vavčerji za kibernetsko varnost?

Novice