Poletni BA maraton 2018

Poletni BA maraton je zgoščena različica IIBA šole poslovno  analitičnih pristopov in je več kot navadna šola, je doživetje hkrati, saj se odvija na planoti Rakitna in ponuja ob zgoščenem izobraževanju tudi mreženje in izmenjavo izkušenj z drugimi udeleženci. V objemu narave boste lahko nadgradili svoje kompetence, predvsem tudi dodatne veščine za praktično uporabo pri svojih delovnih nalogah. Poleg tega boste osvojili tudi mednarodno priznane analitične pristope, ki jih uporabljajo podjetja kot so Walmart, IKEA, Visa,T-Mobile, Deutsche Bank, Rolls-Royce, Boeing, General Motors, British Gas.

  Poletni maraton se prične 23. avgusta 2018.

Konferenca Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju

Družba CREA pro je partner konference z naslovom "Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju", ki jo organizira Uradni list Republike Slovenije 17. aprila 2018 v kongresnem centru Brdo pri Kranju. Konferenca je namenjena izzivom, ki jih prinašajo tehnološke novosti in uvedba digitalizacije na področju odprtega bančništva, v povezavi z priložnostmi in tveganji, ki jih prinašajo nove tehnologije, predpisi in ponudniki. Vsebine predavanj bodo naslavljala 3 ključna področja:

BBA 2018

Četrta Balkan Business Analysis Conference 2018 se bo odvijala 14. in 15. maja 2018 v Novi Gorici v Sloveniji. Osrednja tema konference je "Business Analyst as Voice of the Customer - Models and Techniques for Customer’s Desired Outcome". Med pokrovitelji te mednardne konference je tudi družba CREA pro. Sestavni del konference bodo praktične delavnice - Andrej Guštin vodil delavnico z naslovom "Digitalize your Customer's Journey with Cross-Channel Data Integration".
BBA 2017

Letošnja konferenca Balkan Business Analysis Conference 2017 je potekala 6. in 7. oktobra v Sofiji, Bolgarija. Med več kot 300 udeleženci in predavatelji so bili tudi predstavniki Sloveskega društva IIBA. Andrej Guštin je imel predavanje z naslovom "Mirror, Mirror on the Wall, who’s the wisest of them all? – BA perspective on predictive analytics and artificial intelligence", Aleš Štempihar pa predavanje z naslovom "The future is now – BAs in Digital Business". Predavanji sta bili najbolje ocenjeni med vsemi.

Novice