Najboljši projekt informatike leta 2016

V sklopu letošnjih Dnevov slovenske informatike v Portorožu (DSI 2017) je podjetje CREA plus prejelo priznanje E-nagrada 2017 za najboljši projekt informatike leta 2016!

Priznanje, ki ga je podjetje CREA plus prejelo iz rok predsednika Slovenskega društva informatika dr. Nika Schlambergerja, se podeljuje z namenom promocije in popularizacije uspešnih informacijskih projektov. Na letošnjem natečaju je sodelovalo 7 podjetij.

CREA plus je na natečaju sodelovala s projektom »Razvoj in implementacija svetovalnega medicinskega portala Consultation Service na področju sklepne protetike in okužb«, v katerega je vključena tudi mednarodno priznana nemška fundacija PRO-IMPLANT. Gre za razvoj t.i. pametnega zdravstva v širšem mednarodnem okolju na področju implantologije in infektologije, v smeri nenehnega izboljševanja rezultatov diagnostike in zdravljenja okužb vsadkov. V podjetju CREA plus s svojim znanjem in izkušnjami na področju izgradnje informacijskih sistemov in napovedne analitike prispevamo k napredku in kakovosti medicinskih metod na tem področju.

Novice