Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju

Družba CREA pro je partner konference z naslovom "Novi izzivi v plačilnih storitvah in trženju", ki jo organizira Uradni list Republike Slovenije 17. aprila 2018 v kongresnem centru Brdo pri Kranju. Konferenca je namenjena izzivom, ki jih prinašajo tehnološke novosti in uvedba digitalizacije na področju odprtega bančništva, v povezavi z priložnostmi in tveganji, ki jih prinašajo nove tehnologije, predpisi in ponudniki. Vsebine predavanj bodo naslavljala 3 ključna področja:

  • PSD2 – stanje in izzivi po uvedbi direktive
  • Varnostne rešitve in GDPR – pred uvedbo uredbe
  • Trženje z umetno inteligenco – izzivi in priložnosti po uveljavitvi novih direktiv

Na slednjem področju bodo predstavljeni razvojni trendi v svetovni industriji plačil in primere uspešnih uvedb novosti iz sveta Data science, v katerem obvladovanje podatkov za uspešno poslovanje prevzema vodilno vlogo. CREA pro bo na tem segmentu predstavila praktične primere uspešne uvedbe podatkovne znanosti in napovedne analitike v poslovanje in poslovne procese podjetij.

Konferenca pomeni izjemno priložnost za preučitev novih poslovnih možnosti, sklepanje znanstev in dogovore o sodelovanju.

Kot partner konference se veselimo srečanja z vami in vas vabimo, da si že sedaj zagotovite svoj prostor 17. aprila na konferenci na Brdu pri Kranju!

Novice