Konferenca BBA 2019 - Beograd, Srbija

11. in 12. oktobra 2019 je v Bepgradu v srbiji potekala že 5 BBA konferenca. Gostitelj konference je IIBA Serbia. Udeležilo se jo je več kot 200 udeležencev z vsega sveta, ki so s številnimi predavanji in izkušnjami delili znanje, izkušnje, izzive, vizijo in delavnice v okviru skupne teme z naslovom "Real Life Business Analysis".

  • Najnovejši trendi in spoznanja, ki jih govorci in izkušeni trenerji prinašajo tako iz regije kot iz tujine
  • Intenzivna izpostavljenost raznolikim novim znanjem in spretnostim
  • Priložnost za sodelovanje na interaktivnih delavnicah, kjer pridobite pristen občutek in izkušnje novih BA tehnik in pristopov
  • Primeri iz prakse, ki so jih predstavili vodilni strokovnjaki iz industrije
  • Priložnost za izmenjavo idej, najboljših praks, orodij in pridobljenih izkušenj

Balkan BA Conference se je od prvega druženja poslovnih analitikov 2015 v Beogradu, ki ga organizirajo štiri regionalna društva - IIBA Srbija, IIBA Romunija, IIBA Bolgarija in IIBA Slovenija, iz majhnega enodnevnega dogodka z 80 udeleženci spremenila v velik dvodnevni dogodek z več več kot 200 udeleženci iz različnih držav ter zajema številna zanimiva in uporabna predavanja ter delavnice za udeležence.

Na letošnji konferenci je mag. Stojan Košti in podjetja CREA pro predstavil primere iz prakse, kako z BA pristopi ter uporabo priporočenih metod in tehnik doseči poslovno odličnost.

BBA2019 predavanja Stojan Košti

Novice