CREApro na Ukraine BA Conference 2020

Konferenca UBA 2020, ki se bo odvijala  3 dni, v mesecu septembru 2020 v Kijevu v Ukrajini, je prva in največja mednarodna konferenca, posvečena poslovni analitiki poslovanja v Ukrajini in širši regiji. Sprva je bila sicer predvidena za konec aprila, vendar je bil termin konference zaradi izrednih razmer prestavljen na september. Tri dni koristnih vsebinn, navdihujočih dogodkov in delavnic vrhunskih predavateljev iz ZDA, Evrope in Ukrajine so prepričljiv razlog za obisk dogodka:

  • 1. dan - Dan delavnic - 8 delavnic vodilnih strokovnjakov na tem področju, predskupina predavateljev in pivska turneja za udeležence.
  • 2. dan - pogovori 5. dan - 5 vzporednih tokov, veliko koristnih informacij, novih znanj in poznanstev na konferenčni zabavi.
  • 3. dan - Študijski dan - edinstvena priložnost, da se znajdete za kulisami 3 mednarodnih IT podjetij in se učite od voditeljev na trgu.

Strokovnjaki in predavatelji CREApro bodo na konferenci izvedli delavnico "Canvas Digital Solution Design «with the help of the LEGO® SERIOUS PLAY® methodology", ki je ena izmed najbolje obiskanih delavnic na tovrstnih konferencah v Sloveniji in v tujini.

Vabljeni.

Novice