Spletni seminar: Umetna inteligenca - pospešek za gospodarstvo

Analitske hiše napovedujejo, da bo imela umetna inteligenca že v bližnji prihodnosti odločilen vpliv na konkurenčnost in produktivnost podjetij, že danes pa uspešna podjetja izkoriščajo njene prednosti.

Slovensko združenje za umetno inteligenco AI4SI vabi 26.5.2020 ob 14:00 uri na prvega iz serije spletnih seminarjev s področja uporabne umetne inteligence na katerem bo podpredsednica Združenja Manager Barbara Domicelj spregovorila o tem, zakaj se moramo postopnega uvajanja umetne inteligence lotiti čimprej in kakšne so prednosti za podjetja.

Slovenija je mednarodno prepoznana na področju raziskav in razvoja s področja umetne inteligence, opažamo pa, da uvajanje v poslovne procese tako gospodarstva kot državne uprave še vedno kar ne steče, zato smo ustanovili smo skupino AI4SI (AI za Slovenijo), ki se bo zavzemala za njen hitrejši prenos v prakso. Iniciativo AI4SI in njene načrte bo predstavil njen predsednik, Mitja Trampuž. AI4SI je tudi povezovalni člen med ponudniki rešitev s področja umetne inteligence in podjetji, ki želijo umetno inteligenco uporabljati v pri svojem delovanju, zato bo Boris Cergol, vodja AI v Comtrade, na kratko predstavil glavne akterje.

Spletni seminar je namenjen direktorjem, poslovnežem, odgovornim za digitalno in poslovno preobrazbo.

Kotizacije ni, za udeležno na e-seminarju se je potrebno prijaviti!

Novice