Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je ponovno odprl javne pozive za vavčerje za digitalizacijo malih in srednje velikih podjetij. Preproste spodbude manjših vrednosti za spodbujanje digitalizacije bodo podjetjem omogočile do 9.999 EUR nepovratnih sredstev za različne poslovne storitve.

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih in vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije. Razpisna in pozivna dokumentacija sta na voljo tukaj.

V podjetju CREApro imamo bogate izkušnje in reference na področju dviga digitalnih kompetenc v številnih podjetjih, ki so se odločila za sistemsko vpeljavo inovativnih strategij v svoje poslovanje. S pomočjo vpeljave novih tehnologij smo pomagali spremeniti obstoječe poslovne modele in izboljšati izkušnje kupcev, s prilagoditvijo kulture v podjetju pa zagotoviti dolgoročno konkurenčno prednost.

Podjetja, ki želijo dvigniti digitalne kompetence ali pristopiti k izdelavi digitalne strategije imajo na voljo v okviru javnega poziva Slovenskega podjetniškega sklada do 9.999 EUR nepovratnih sredstev v obliki vavčerja za pokritje stroškov poslovnega svetovanja in izobraževanj. Naši strokovnjaki z več kot 15 letnimi izkušnjami in preverljivimi referencami bodo z veseljem pomagali pri poti v digitalno transformacijo.

Podjetje CREApro je vpisano v DIH-ov katalog strokovnjakov. V primeru, da bi želeli izkoristi vavčer za dvig digitalnih kompetenc in pridobiti sofinanciranje, nas, prosimo, kontaktirajte.

Novosti pri vavčerju za dvig digitalnih kompetenc

 • Upravičenec mora napoved usposabljanj (na lokaciji in on-line) oddati vsaj pet (5) dni pred pričetkom usposabljanja. 
 • Izbrani zunanji izvajalec usposabljanja je zavezan po vsakem izvedenem usposabljanju pripraviti poročilo o izvedenem usposabljanju.
 • Prijavitelj v roku 5 delovnih dni po končanem usposabljanju na e-naslov na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posreduje: 
  • poročilo o izvedenem usposabljanju,
  • listo prisotnosti, 
  • fotografijo iz usposabljanja,
  • zaslonski posnetek usposabljanja (v primeru on-line usposabljanja),
  • izpis e-prisotnosti udeležencev in njihove prisotnosti – časovna prijava in odjava (v primeru on-line usposabljanja).

V podjetju CREApro lahko pomagamo pri izbiri najustreznejše storitve za odobritev subvencije.

Podrobnejše informacije o javnem pozivu najdene na spletni strani:

Novice