EA & Risk Exchange Conference

Izkoristite najboljše prakse za definiranje in upravljanje arhitekture podjetja in upravljanje tveganj z namenom, da pospešite poslovno preobrazbo vaše organizacije. Spoznajte najnovejše tržne trende, izzive in praktične rešitve, da pridobite znanje in orodja za podporo pobudam digitalne preobrazbe vaše organizacije. Iz udobja svojega doma izberite virtualni dogodek, ki najbolj ustreza vašim interesom, in se seznanite z vodilnimi strokovnjaki za arhitekturo podjetja in obvladovanje tveganj.

Med 3. in 5. novembrom 2020 bo potekal globalni virtualni dogoidek EA & Risk Exchange Conference. Konferenca ima 2 vsebinska sklopa: 

Entreprise Architecture Track

Ta del je namenjen predvsem poslovnim arhitektom, direktorjem informacijske tehnologije in vodjem informacijske tehnologije. Osredotoča se na to, kako rešiti nekatere najbolj pereče IT izzive s pristopom k arhitekturi podjetja, ki temelji na rezultatih. Naučite se preoblikovati poslovne zmogljivosti, samozavestno upravljati podatke o podjetju in optimizirati zaloge in sredstva IT. Odkili boste, kako lahko programska oprema HOPEX pomaga pospešiti vaše projekte in nudi prave vpoglede za podporo preobrazbe podjetja.

Governance, Risk, and Compliance Track

Ta del je namenjen upravljavcem tveganj, notranjim nadzornikom, revizorjem in upraviteljem skladnosti poslovanja. Osredotoča se na to, zakaj je razumevanje tveganj v kontekstu poslovanja ključnega pomena za notranji nadzor, politiko IT in pobude za skladnost poslovanja. Naučili se boiste, kako pridobiti celoten pogled na tveganja, nadzor, incidente in skladnost s poslovnim poslovanjem, tako da se tveganje obravnava kot celota in ne v silosih. Odkrili boste, kako lahko HOPEX pomaga pri pospeševanju vaših projektov in jasnosti in samozavesti pri obvladovanju tveganj.

Podjetje CREApro je zastopnik in distributer za orodje MEGA v Sloveniji.

Novice