BA Istanbul Conference 2019

Na konferenci BAistanbul Conference 2019 bo Andrej Guštin iz CREApro v Keynote predavanju predstavil inovativni pristop za razvoj digitalne strategije podjetja s pomočjo Lego Serious Play® metodologije.

Konferenca bo se bo odvijala 3. decembra 2019, glavna tema konference pa je "Next Generation Business Analysis". Predavanja in delavnice so namenjene izmenjavanju idej, širjenju znanja, idej in pogledov na pristope poslovne analitike.

Data Science Conference

Na mednarodni konferenci s področja podatkovnih zanosti "Data Science Conference", ki se je odvijala 19. - 20.11.2019 v Beogradu je CREA pro sodelovala kot partner konference z dvema predavanjema. Govorca sta bila Uroš Valant z predavanjem "Prediction of good patterns for future sales using image recognition" in Andrej Guštin z predavanjem "Digitalize your Customer's Journey with Cross-Channel Data Integration". Letošnja konferenca je bila razdeljena na 3 različne panele in sicer tehnični, poslovni in kickstarter panel, udeležilo pa se jo je preko 300 udeležencev.

Konferenca GoDigital  2019

Vabimo vas, da si 19.11.2019 rezervirate čas za osrednjo poslovno konferenco s področja podatkov in umetne inteligence GoDigital 2019. Konferenca bo povezala poglede vodilnih analitskih hiš o svetovnih trendih in gibanjih, vidik in usmeritve Evropske komisije, ponudnike rešitev in podjetja, ki so že začela z uvajanjem v poslovne procese. Na okrogli mizi, kjer bo sodeloval tudi predstavnik podjetja CREApro, bodo mnenja soočili vidni predstavniki deležnikov ekosistema ter iskali odgovore, kaj moramo storiti, da bomo tehnologije umetne inteligence in velikih podatkov začeli v večji meri uvajati v prakso in izkoristili priložnosti, ki jih prinašajo. CREApro je tudi eden izmed glavnih sponzorjev konference.

Novice