Umetna inteligenca v zdravstvu in medicini

Termin: 17.12.2020, od 14:00 do 16:00

Tema: Umetna inteligenca v zdravstvu in medicini

Z napredkom umetne inteligence (UI) bi lahko preprečili marsikatero napačno diagnozo in zdravljenje simptomov namesto vzrokov bolezni. Ogromne količine podatkov, vključno z rezultati laboratorijskih testov, EKG in rentgenskimi slikami, ki se zbirajo in shranjujejo v elektronskih zdravstvenih evidencah, omogočajo uporabo UI in visoko zmogljive medicine, temelječe na podatkih.

Certifikat ISO 27001

CREApro je pridobila certifikat ISO 27001 (polni naziv ISO/IEC 27001:2013).

S pridobitvijo tega vodilnega certifikata na področju informacijske varnosti izkazujemo našo zavezo k stalnemu razvoju ter spremljanju ukrepov in postopkov za ohranitev zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti informacij naših strank in lastnih informacij.

EK Water Blocks

Slovensko podjetje EK Water Blocks je vodilni proizvajalec rešitev vodnega hlajenja računalniških procesorjev in pomnilniških naprav, ki jih uporabljajo v več kot 30 državah. Zaradi hitre rasti se je podjetje kmalu soočilo z izzivom, kako čim bolj učinkovito naslavljati poizvedbe in zahtevke strank. V EKWB-ju so rešitev videli v optimizaciji in avtomatizaciji procesa podpore strankam. V sodelovanju z Microsoftovim partnerjem, podjetjem CREApro, so z uporabo strojnega učenja in Azure AI prišli do rešitve, ki omogoča hitrejše storitve in povečuje zadovoljstvo strank.

Novice